Beneficios

Perquè triar a Eco7

Aprèn un idioma de forma interactiva, dinàmica i divertida! A l’escola d’idiomes Eco7 tenim alumnes que comencen quan tenen entre 3 i 6 anys i els despedim quan assoleixen nivell alts de domini dels idiomes, amb 16 o 19 anys. Ens coneixem entre tots i oferim un tracte personalitzat que ajuda a crear un clima còmode i relaxat per poder aprendre.

Eco7 és una escola d’idiomes, no només una acadèmia d’anglès. La diferència és essencial, ja que alguns dels nostres alumnes estudien més d’un idioma en el nostre centre, i moltes famílies tenen alguns dels seus membres aprenent cadascun un idioma diferent.

El nostre mètode i aprenentatge és:

PERSONALITZAT

BASAT EN LA PRÀCTICA ORAL

AMB RESULTATS SATISFACTORIS

ECO7 - Escola d’idiomes a Manresa - Certificat Oficial Cambridge
Exàmens oficials

Empieza a aprender ahora!

A Eco7 t’informem i et preparem pels exàmens oficials als que pots accedir. Matriculem directament els estudiants al nostre centre, ja que a Eco7 Language School som CENTRE OFICIAL de University of Cambridge ESOL Examinations. Pots examinar-te dels nivells més bàsics com el KET, passant pel FCE, CAE o el CPE nivell PROFESSIONAL. També t’informem i et preparem per l’examen de l’Institut Francès.

Cada vegada més instituts ofereixen la modalitat del batxillerat en francès, que permet accedir a l’educació superior, no tan sols a França, sinó també a d’altres institucions franceses arreu del món. Ajudem amb la nivellació de rus, una de les llengües cada vegada més presents al nostre país o bé del xinès, que ja representa el 15% de les llengües estrangeres més parlades al país.

Els nostres alumnes treballen de forma constant i s’esforcen al màxim per obtenir els nivells de certificació. Per això podem dir que el 95% dels nostres alumnes assoleixen les certificacions dels nivells d’idiomes gràcies al seu esforç.