5-15 minuts diaris

de pràctica, t’ajudaran a guanyar confiança a progressar molt més fàcilment.

El nostre mètode i aprenentatge és:

PROFESSAT NADIU

BASAT EN LA PRÀCTICA ORAL

CERTIFICAT OFICIAL D'IDIOMES

Nens - 3 a 12 anys

Immersió - hàbits - cançons - jocs - activitats didàctiques

Acostem lìdioma a partir de la immersió lingüística 100% en l’idioma, creant hàbits, aprenent a través de les cançons, els jocs i manualitats. El llibre serveiz de suport per als infants, que també comencen a aprendre d’una nova cultura i formes de fer diferent, així com a responsabilitzar-se de petites tasques i a afrontar proves trimestrals a mesura que van creixent.

Teens - 12 - 20 anys

Pensament crític - activitas i exercisis didàctics - role playing

Aprèn un idioma i la seva cultura de forma interactiva i dinàmica, amb el suport d’eines digitals i exercicis d’interacció entre els teus companys i companyes.

A mesura que puji el nivell, estaràs preparat/ a per a superar els exàmens oficials i aconseguir certificacions que et serveixin per accedir a l’Educació Superior i al món laboral.

Adults

Activitas interactives - preparació per al món laboral

Ja sigui que vols perfeccionar el teu nivell de l’dioma, mantenir-lo o aconseguir aquell maleït certificat d’idiomes que et va quedar pendent. Estem aquí per ajudar-te! A les nostres classes debatem, descobrim diferents cultures i donem prioritat al benestar de l’alumnat perquè aprendre disfrutant i a la vegada aconseguir el tues objectius.

Classes Privades

Treball personalitzat - objectius individuals

Enfoca’t en els objectius! Què vols aconseguir? Nosaltres t’ajudem!

Les classes privades s’enfoquen 100% en tu. Ja siguin presencials o en format virutal, et podràs centrar en les teves debilitats i aconseguir resultats individuals i personalitzats.

Exàmens oficials

Empieza a aprender ahora!

A Eco7 et preparem i  t’informem dels exàmens oficials als que pots accedir. Matriculem directament els estudiants al nostre centre, ja que a Eco7 Language School som CENTRE OFICIAL de University of Cambridge ESOL Examinations. Pots examinar-te dels nivells més bàsics com el KET, passant pel FCE, CAE o el CPE nivell PROFESSIONAL. També t’informem i et preparem per l’examen de l’Institut Francès.

Els nostres alumnes treballen de forma constant i s’esforcen al màxim per obtenir els nivells de certificació. Per això podem dir que el 95% dels nostres alumnes assoleixen les certificacions dels nivells d’idiomes gràcies al seu esforç.