Estades

Disposem de tot un ventall de programes d’estades i cursos a l’estranger (16 països diferents). L'oferta de High Educational Studies (HES), entitat amb la que col·laborem i un dels millors majoristes de viatges del mercat, http://www.hesidiomas.com/, inclou:

Les nostres avantatges

 • Experiència

  Eco7 porta més de 25 anys dedicant-se a l'ensenyament d'idiomes, més o menys els mateixos anys que HES Idiomes porta organitzant programes i cursos d'idiomes a l'estranger, així com campaments d'estiu

 • Soci fiable

  HES Idiomes és membre de ASEPROCE (Associació Espanyola de Promotors de Cursos a l'Estranger) oferint una garantia addicional de professionalitat, qualitat i seguretat en la contractació dels seus cursos i programes.

 • Assesorament de qui et coneix

  Ningú millor que el teu professor i el cap d'estudis de l'escola en la qual estudies et pot assessorar i orientar cap al curs d'idiomes o el programa que més s'adapti a les teves necessitats.

Estades

 • Estades a Rialp

  Camp d’estiu exclusivament en anglès, per a nens de 8 a 16 anys. El complex està situat en un lloc idíl·lic, els Pirineus lleidatans, en el parque natural de l’Alt Pirineu. Classes al matí, esports i aventura a la tarde: diversió garantizada!

 • Estades a l’estranger

  Per a nens i joves a partir de 12 anys. Programes a l'estranger en aquelles destinacions preferides pels joves, on sentir-se còmodes, fer amics, conèixer noves cultures i formes de vida diferents i, sobretot, aprofitar bé l'estiu per aprendre un altre idioma.

 • Estades acadèmiques per a adults

  A partir de 17 anys. Escoles i allotjaments acuradament seleccionats et permetran gaudir de la teva estada i treure-li el màxim rendiment.

 • Pràctiques en empreses (work experience) a partir de 18 anys

  Programa especialment dissenyat per a estudiants universitaris, graduats recents i joves professionals que desitgin ampliar el seu currículum en un país i entorn laboral diferent. El participant podrà adquirir experiència relacionada amb els seus estudis ( màrqueting, informàtica, finances, hostaleria, etc.)