Activitats

La relació de proximitat que sempre hem mantingut amb els nostres alumnes es veu reflectida en les activitats extraescolars organitzades per l'escola

Activitats

 • La inamovible festa de St Patrick

  Tantes edicions d'aquesta festa com a anys porta Eco7 oberta. Celebrem St Patrick, la festa nacional irlandesa, com una picada d'ullet a la nostra història ja que Eco7 va ser creada per un grup de cinc joves professores irlandeses (i una catalana!) a principis dels anys 90. L'escola es vesteix amb els tres colors de la bandera irlandesa, ens unim tots i afegim els ingredients necessaris per elaborar una festa extraordinària: menjar, beguda, música i… bon humor!

 • La festa de final de curs

  A finals de juny de cada any, solem acomiadar-nos dels estudiants dinant plegats a l'aire lliure. Han estat inoblidables algunes barbacoes “Premium” o, fins i tot, una paella XXL! Aquesta festa també té com a objectiu crear la ja famosa “comunitat Eco7”, que els alumnes d'idiomes diferents es coneguin entre ells i coneguin els diferents professors.

 • Halloween

  Sent l'anglès l'idioma més estudiat a l'escola, Eco7 no podia passar per alt la més terrorífica de totes les festes. Cada any, els més petits, els seus professors (i l'escola sencera) es disfressen i durant una setmana, les activitats giren entorn de Halloween. Carabasses, bruixotes i el cada any més popular trick or treat ens prometen més d'una esgarrifança.

 • Nadal

  Festa tradicional per exel·lència, Eco7 aprofita aquesta ocasió per ensenyar els nens (i als menys nens!) les cançons tradicionals i els costums dels països d'on provenen els diferents professors de l'escola. I com Eco7 representa una comunitat intercultural, no és estrany veure en aquests dies pels passadissos de l'escola el Pare Noel xerrant amigablement amb el Cagatió.