Serveis

L’activitat principal d’Eco7 és, evidentment, impartir classes de diferents idiomes a alumnes de totes les edats al centre. Tot i així, al llarg dels anys, les seves activitats s’han anat diversificant i desenvolupant: classes a empreses, a altres escoles o guarderies, estades a l’estranger, festes, implementació de la targeta de descomptes Eco7, etc. Una prova més, si calgués, de la vitalitat i del bon tarannà de la nostra escola.

Idiomes

Eco7 és una escola d’idiomes, no només una acadèmia d’anglès. La diferència és essencial, ja que alguns dels nostres alumnes estudien més d’un idioma en el nostre centre, i moltes famílies tenen alguns dels seus membres aprenent cadascun un idioma diferent.

 • Anglès

  Imprescindible avui dia en l'entorn laboral, l'anglès s'ha convertit en l'idioma més important a nivell comercial, dels negocis, de la comunicació empresarial en qualsevol racó del món. És indispensable.

 • Francès

  A causa de la seva situació geogràfica, són molts els llaços econòmics, comercials i turístics que uneixen Catalunya amb França i altres països francòfons del nord d'Àfrica: el Marroc, Algèria i Tunísia. Raons de pes per estudiar aquest idioma, oi?

 • Italià

  És el cinquè idioma més estudiat del món. L'italià permetrà comunicar-nos al món sencer. A més, sabent castellà i català, l'italià no resulta difícil d'aprendre i podràs parlar-lo amb fluïdesa en un període de temps relativament curt.

 • Xinès

  El xinès mandarí, idioma més parlat del planeta (20% de la població mundial) i segon més utilitzat a internet, t'obrirà les portes de moltes empreses grans que valoren que els seus empleats puguin negociar amb executius i directius de Xina. I no és tan difícil com pot semblar, la seva gramàtica, en general, és menys complexa que la nostra.

 • Rus

  Podem trobar raons molt diferents per estudiar rus: econòmiques, ja que el mercat rus és de gran interès pels empresaris estrangers. O culturals, és l'idioma eslau més parlat, i Rússia, un país per descobrir en versió original.

 • Castellà

  Cada any, un contingent major d'estudiants estrangers s'apunta a classes de castellà: voluntaris europeus, joves "au pair" o emigrants instal·lats a Manresa. Unes classes dissenyades per poder-lo parlar ràpidament en la vida quotidiana.

Edats

Eco7 imparteix classes a joves d’entre 3 i 99 anys! Tanmateix els grups es formen separant els estudiants per edats (nens/joves/adults) i nivells, ja que ni el material pedagògic ,ni el mètode d’ensenyança, coincideixen.

Nivells

Pels nois i joves, determinar el seu nivell exacte en un idioma sol ser senzill, sovint depèn de l’edat i el curs que fan a l’escola o l’institut. No obstant, en cas de dubte, el cap d’estudis s’encarrega, a principi de curs, d’avaluar detingudament el nivell de l’estudiant i de canviar-lo, si cal, de grup. El nivell dels nous estudiants adults se sol determinar mitjançant un test de nivell i una conversa amb el cap d’estudis o professor.

Altres serveis

 • Targeta Eco7

  En presentar la vostra targeta ECO 7, gaudireu d'interessants descomptes en aquests establiments:

 • Exàmens

  Eco7 prepara i informa els estudiants dels exàmens oficials als que poden accedir segons els coneixements adquirits. Matriculem directament els estudiants al nostre centre. Eco7 Language School és CENTRE OFICIAL de University of Cambridge ESOL Examinations.

 • Empreses

  Una part important de l'activitat docent d'Eco7 està enfocada a l'ensenyament dels idiomes en les empreses.

 • Estades

  Disposem de tot un ventall de programes d’estades i cursos a l’estranger (16 països diferents). L'oferta de High Educational Studies (HES), entitat amb la que col·laborem i un dels millors majoristes de viatges del mercat, http://www.hesidiomas.com/, inclou:

 • Classes particulars

  Les classes particulars són idònies per a persones interessades en un aprenentatge «a la carta».

 • Escoles

  Eco7 porta diversos anys col·laborant amb diverses escoles i guarderies del Bages, a les que envian els seus professors d'anglès per a impartir classes de l'idioma durant les extra-escolars o durant l'horari d'ensenyament habitual.

 • Activitats

  La relació de proximitat que sempre hem mantingut amb els nostres alumnes es veu reflectida en les activitats extraescolars organitzades per l'escola