També tenim

Altres serveis

Empreses

Com a escola d’idiomes, l’Eco7 s’ha adaptat al món empresarial, desplaçant el seu professorat a les empreses més importants del Bages.

Classes adaptadas a l’àmbit empresarial
Planifiquem el programa pedagògic adequat per a cada empresa. Oferim classes individuals o en grup amb un aprenentatge adaptat a les necessitats de cada sector, ajudant-los a millorar el seu nivell en general, però posant més èmfasi en el llenguat

Ajudes econòmiques

Cal recordar que les empreses disposen d’ajudes econòmiques per a cursos de formació per als seus empleats, i a Eco7 donem una solució a la mida d’aquestes empreses.

Estades a l’estranger

A l’escola d’idiomes de Manresa ECO7, comptem amb un aliat de confiança per les estades a l’estranger dels teus fills i filles.

HES Idiomes és membre de ASEPROCE (Associació Espanyola de Promotors de Cursos a l’Estranger) oferint una garantia addicional de professionalitat, qualitat i seguretat en la contractació dels seus cursos i programes.

Estades a Rialp

L’alumne ha de poder actuar en una situació de comunicació. Aquesta capacitat s’adquireix amb la pràctica. Així, estudiem les fórmules de comunicació, com també el vocabulari, les regles de pronunciació, la gramàtica i la comprensió.

Estades a l’estranger

Per a nens i joves a partir de 12 anys. Programes a l’estranger en aquelles destinacions preferides pels joves, on sentir-se còmodes, fer amics, conèixer noves cultures i formes de vida diferents i, sobretot, aprofitar bé l’estiu per aprendre un altre idioma.

Estades acadèmiques per a adults

A partir de 17 anys. Escoles i allotjaments acuradament seleccionats et permetran gaudir de la teva estada i treure-li el màxim rendiment.

Pràctiques en empreses (work experience) a partir de 18 anys

Programa especialment dissenyat per a estudiants universitaris, graduats recents i joves professionals que desitgin ampliar el seu currículum en un país i entorn laboral diferent. El participant podrà adquirir experiència relacionada amb els seus estudis ( màrqueting, informàtica, finances, hostaleria, etc.)

Classes particulars

Temari a mida

El professor s’adapta específicament a les necessitats de cada alumne: classes orientades a punts concrets, classes de vocabulari específic, classes orals, classes de preparació per a algun examen, entrevistes de feina, etc.

Horari a mida

Aquestes classes també permeten, a persones amb un horari complex, trobar una, dues o més hores a la setmana per estudiar l’idioma escollit.

Ritme a mida

El professor s’adapta exactament al nivell de l’alumne, optimitzant així el temps d’aprenentatge; una eficiència major i, en alguns casos, un menor estrès per a l’alumne insegur.

Escoles

Extra-escolars

En classes de 30 o més alumnes és difícil, per no dir impossible, treballar correctament, un aspecte que ens sembla essencial a l’hora d’aprendre un idioma estranger: l’expressió oral. Els nostres professors compensen aquesta manca a diverses escoles de la comarca durant les extra-escolars.

Guarderies

Descobrir l’anglès el més aviat possible és una garantia de futur: arribar a l’adolescència amb els “deures ja fets”, amb una preocupació menys. Per aquesta raó, els nostres professors es desplacen a diverses guarderies durant l’horari d’obertura dels seus centres i inicien als més petits a l’anglès.