Serveis

Empreses

A l’Eco7 – Language School ja fa més de 30 anys que ensenyem anglès i francès. Sabem que els idiomes són molt importants per al desenvolupament personal i laboral. Els negocis avui dia es fan tots en anglès i és important saber-se expressar i comptar amb el vocabulari específic per evitar malentesos.

Classes adaptades al sector laboral especific

El professorat es desplaça a l’empresa en l’horari convingut ja sigui setmanalment o per a sessions magistrals. Les classes es fan en grups redui¨ts o de forma individual.

Bonificacions per a empreses

Les empreses disposen d’ajudes econòmiques per a curses de formació per als seus treballadors i treballadores. A Eco7 Language School et guiem i posem en contacte amb les entitats corresponents perquè te’n puguis beneficiar.

Acompanyament online de classes de 5 - 15 minuts

Mai hi ha temps per a res, però segur que avui has passat més de 10 minuts veient les stories de l’instagram. A tothom ens passa, però el que volem dir és que segur que podem trobar 10 minuts a la teva agenda per fer una trucada i parlar en anglès o francès o bé per a petits exercisis que vulguis practicar.

Estades a l'estranger

A l’escola d’idiomes de Manresa ECO7, comptem amb un aliat de confiança per les estades a l’estranger del teus fills i filles.

HES Idiomes és membre de ASEPROCE (Associació Espanyola de Promotors de Cursos a l’Estranger) oferint una garantia addicional de professionalitat, qualitat i seguretat en la contractació dels seus cursos i programes.

Estades a l'estranger

Per a nens i joves a partir de 12 anys. Programes a l’estranger en aquielles destinacions preferides pels joves, on sentir-se còmodes, fer amics, conèixer noves cultures i formes de vida diferents i, sobretot, aprofitar bé l’estiu per aprendre un altre idioma.

Estades acadèmiques per a adults

A partir de 17 anys. Escoles i allotjaments acuradament seleccionats et permetran gaudir de la teva estada i treure-li el màxim rendiment. 

Pràctiques en empresas (work experience) a partir de 18 anys

Programa especialment dissenyat per a estudiants universitaris, graduats recents i joves professionals que desitgin ampliar el seu curriculum en un país i entorn laboral diferent. El participant podrà adquirir experiència relacionada amb els sus estudis (màrqueting, infomàtica, finances, hostaleria, etc.)

Classes particulars

Temari a mida

El professor s’adapta específicament a les necessitats de cada alumne: classes orientades a punts concrets, classes de vocabulari específic, classes orals, classes de preparació per a algun examen, entrevistes de feina, etc.

Horari a mida

Aquestes classes també permeten, a persones amb un horari complex, trobar una, dues o més hores a la setmana per estudiar l’idioma escollit.

Ritme a mida

El professor s’adapta exactament al nivell de l’alumne, optimitzant així el temps d’aprenentatge; una eficiència major i, en alguns casos, un menor estrès per a l’alumne insegur.

Escoles

Extra-escolars

En classes de 30 o més alumnes és difícil, per no dir impossible, treballar correctament, un aspecte que ens sembla essencial a l’hora d’aprendre un idioma estranger: l’expressió oral. Els nostres professors compensen aquesta manca a diverses escoles de la comarca durant les extra-escolars.