Troba el que necessites

Idiomes

Oferim diversos nivells segons el domini de l’idioma i l’edat. Per això tenim inglès per a nens i nenes i inglés per a adults, així com francès, xinès, italià o castellà.

Nens, adolescents i adults

Infantil i primària

Mètode d’immersió total a través d’activitats lúdiques i amenes. A mesura que va creixent, s’introdueix una metodologia híbrida amb el llibre i exercicis interactius per aprendre a escriure i parlar amb estructures i vocabulari cada vegada més complex.

Adolescència

Mètode d’immersió total amb professors nadius, amb temàtiques basades a partir dels seus interessos i vinculades a l’exigència i disciplina per a la preparació d’exàmens de nivell. Capacitat per mantenir converses i estructurar idees complexes.

Adults

Mètode d’immersió total o gradual, basat en els interessos del grup classe, per a manteniment de l’idioma amb treball específic de speaking o preparació per a exàmens de nivell.

Classes particulars

El professor s’adapta específicament a les necessitats de cada alumne: classes orientades a punts concrets, classes de vocabulari específic, classes orals, classes de preparació per a algun examen, entrevistes de feina, etc.
ECO7 - Escola d’idiomes a Manresa - Anglès

Anglès

Imprescindible avui dia en l’entorn laboral, aprendre anglès des de zero o millorar en l’idioma s’ha convertir en el més important a nivell comercial, dels negocis, de la comunicació empresarial en qualsevol racó del món. És indispensable.
ECO7 - Escola d’idiomes a Manresa - Francès

Francès

A causa de la seva situació geogràfica, són molts els llaços econòmics, comercials i turístics que uneixen Catalunya amb França i altres països francòfons del nord d’Àfrica: el Marroc, Algèria i Tunísia. Raons de pes per estudiar optar per una escola de francès, oi?

ECO7 - Escola d’idiomes a Manresa - Xinès

Xinès

El xinès mandarí, idioma més parlat del planeta (20% de la població mundial) i segon més utilitzat a internet, t’obrirà les portes de moltes empreses grans que valoren que els seus empleats puguin negociar amb executius i directius de Xina. I no és tan difícil com pot semblar, la seva gramàtica, en general, és menys complexa que la nostra.
ECO7 - Escola d’idiomes a Manresa - Rus

Cèntrica

Podem trobar raons molt diferents per estudiar rus: econòmiques, ja que el mercat rus és de gran interès pels empresaris estrangers. O culturals, és l’idioma eslau més parlat, i Rússia, un país per descobrir en versió original.

ECO7 - Escola d’idiomes a Manresa - Castellà

Castellà

Cada any, un contingent major d’estudiants estrangers s’apunta a classes de castellà: voluntaris europeus, joves “au pair” o emigrants instal·lats a Manresa. Unes classes dissenyades per poder-lo parlar ràpidament a la vida quotidiana.