Benvingut/a

Aprèn amb ECO7, escola d’idiomes

A l’escola d’idiomes d’Eco7 trobaràs uns professors i companys de classe per a tota la vida. El nostre tracte és proper i personalitzat, perquè aprenguis l’idioma de forma amena, avançant constantment en la millora del teu coneixement.

IMG-20211013-WA0008
Per què nosaltres?

Què ens
diferencia?

Classes comunicatives

L’alumne ha de poder actuar en una situació de comunicació. Aquesta capacitat s’adquireix amb la pràctica. Així, estudiem les fórmules de comunicació, com també el vocabulari, les regles de pronunciació, la gramàtica i la comprensió.

L’oralitat

A l’aula només s’utilitza la llengua estudiada al 100% i s’evita l’ús del català o del castellà. L’oralitat té un paper central en les nostres aules des del començament del procés d’aprenentatge. Així, s’aconsegueix automatitzar algunes estructures idiomàtiques: estructures gramaticals, derivacions lèxiques, etc.

Professorat nadiu

L’interacció constant de l’alumne amb un professor nadiu és el mètode més efectiu d’aprenentatge. Cada idioma està estretament vinculat a una cultura concreta i, per aquest motiu es tan important portar a l’aula l’aspecte intercultural. L’alumne s’acosta al patrimoni cultural i al coneixement dels costums gràcies a l’experiència del professor que ha viscut a l’estranger.

Mètode interactiu, amè i pròxim

A les nostres classes, utilitzem llibres de text i quaderns d’activitats com a guia principal de treball. L’estudiant veu en ells una eina d’aprenentatge senzilla amb la qual li resulta còmode progressar: objectius clars i fàcils d’identificar, varietat i actualitat dels temes estudiats. No obstant això, completem els recursos a l’aula amb exercicis interactius i dinàmics a través de plataformes en línia, les pròpies xarxes socials i aplicació de l’idioma a situacions reals i que encaixen amb els teus interessos personals.
Coneix l’equip

Els nostres professors/es

La nostra escola

Coneix a l’ECO7

Eco7, ubicada en un edifici modern en ple centre de Manresa, disposa d’instal·lacions completament noves i adaptades a l’ensenyament dels idiomes.

Adaptades

Les classes van ser dissenyades pensant expressament en les necessitats d’una escola com la nostra. Disposem de classes per a joves i adults, classes especialment adaptades per a l’ensenyament dels més petits i tenim accessibilitat per a discapacitats.

Tranquil·litat

L’entrada de l’escola dóna directament a la Plaça Porxada, una plaça interior exclusivament per als vianants, la qual cosa permet als nens esperar als seus pares sense cap perill a causa del tràfic.

Confort

Eco7 és una escola amb serveis que creen unes condicions idònies per a l’aprenentatge d’un idioma: silenci (doble vidre), climatització, zona d’espera per als pares.

Cèntrica

L’escola no podria estar millor situada, C/ Àngel Guimerà, nº8-12, al cor de Manresa, a un pas del Passeig Pere III i de la Plaça St. Domènech.A més l’estació de busos està molt a prop i hi ha un pàrquing per aparcar els cotxes just a sota, amb el qual oferim descomptes.

Moderna

Edifici modern, instal·lacions dissenyades expressament el 2005 per situar la nostra escola d’idiomes. Eco7 ofereix també l’accés gratuït a la xarxa wifi.