Sobre nosaltres

Què ens fa diferents

Quatre eixos fonamentals defineixen la nostra manera d’entendre el procés d’aprenentatge d’un idioma.

 • Classes comunicatives

  L’alumne ha de poder actuar en una situació de comunicació. Aquesta capacitat s’adquireix amb la pràctica. Així, estudiem les fórmules de comunicació, com també el vocabulari, les regles de pronunciació, la gramàtica i la comprensió.

 • L’oralitat

  A l’aula només s’utilitza la llengua estudiada i s’evita l’ús del català o del castellà. L’oralitat té un paper central en les nostres aules des del començament del procés d’aprenentatge. Així, s'aconsegueix automatitzar algunes estructures idiomàtiques: estructures gramaticals, derivacions lèxiques, etc.

 • Professorat nadiu

  L'interacció constant de l’alumne amb un professor nadiu és el mètode més efectiu d’aprenentatge. Cada idioma està estretament vinculat a una cultura concreta i, per aquest motiu es tan important portar a l’aula l’aspecte intercultural. L’alumne s’acosta al patrimoni cultural i al coneixement dels costums gràcies a l'experiència del professor que ha viscut a l'estranger.

 • Mètode realista

  A les nostres classes, utilitzem llibres de text i quaderns d'activitats com a guia principal de treball. L'estudiant veu en ells una eina d'aprenentatge senzilla amb la qual li resulta còmode progressar: objectius clars i fàcils d'identificar, varietat i actualitat dels temes estudiats.

Instal·lacions

Eco7, ubicada en un edifici modern en ple centre de Manresa, disposa d’instal·lacions completament noves i adaptades a l’ensenyament dels idiomes.

 • Adaptades

  Les classes van ser dissenyades pensant expressament en les necessitats d'una escola com la nostra. Disposem de 7 classes per a joves i adults, 2 classes especialment adaptades per a l'ensenyament dels més petits i tenim accessibilitat per a discapacitats.

 • Tranquil·litat

  L'entrada de l'escola dóna directament a la Plaça Porxada, una plaça interior exclusivament per als vianants, la qual cosa permet als nens esperar als seus pares sense cap perill a causa del tràfic.

 • Confort

  Eco7 és una escola amb serveis que creen unes condicions idònies per a l'aprenentatge d'un idioma: silenci (doble vidre), climatització, zona d'espera per als pares i dos banys.

 • Cèntrica

  L'escola no podria estar millor situada, C/ Àngel Guimerà, nº8-12, al cor de Manresa, a un pas del Passeig Pere III i de la Plaça St. Domènech.

 • Moderna

  Edifici modern, instal·lacions completament noves dissenyades expressament el 2005 per situar la nostra escola d'idiomes. Eco7 ofereix també l'accés gratuït a la xarxa wifi.

Equip

Els nostres professors han estat seleccionats amb molta cura: són dinàmics, qualificats i experimentats en l’ensenyament del seu idioma matern. 
A més, al ser tots natius i a l'estar vivint a l'estranger, els professors tendeixen a crear, entre ells, uns llaços que van més enllà de la simple relació laboral. Una relació d'amistat, un bon ambient del qual ens en beneficiem tots, companys de feina i estudiants, que molt sovint, formen part d'aquesta bombolla multicultural manresana.  • César Anino

  “M'interessa molt l'aspecte intercultural. Aprendre un idioma va més enllà de conèixer la gramàtica, el vocabulari i la fonètica. "
 • Qiu Hui

  "El xinès al igual que la resta dels idiomes no es difícil d'aprendre, tant sols s'ha de mostrar interès i ganes. "