30 anys d'experiència ensenyant idiomes

100% immersió amb profes nadius

95% de l'alumnat amb èxit de certificació oficial

Classes online

Viatja i practica l'idioma

Crea l’hábit, millora cada dia!

Ja és hora de millorar el teu nivell d’idiomes i aconseguir una certificació que ho acredit! Expandeix el teu coneixement, coneix una cultura, passat’ho bé i viatja parlant de forma fluida l’idioma!

Keeping the old, adding the new – T’ensenyem anglès o francès amb el millor de l’ensenyament d’abans amb les técniques i mètodes més actuals.

1

Nens

1

Adolescent

2

Empresa

Estudiar a l’estranger

3

Online

3

Classe particular

6

Estudiar a l’estranger

Testimoniales

Noelia Lopez
Noelia Lopez
12. March, 2022.
Recordo el meu pas per Eco 7 com una experiència molt profitosa i entranyable. Professors nadius molt vàlids van demostrar-me com treure's el CAE podia ser bufar i fer ampolles si t'hi apliques. Gràcies per tant! 🙂
Laia Vilarrasa Bonsfills
Laia Vilarrasa Bonsfills
6. February, 2022.
Bons professors i un tracte genial cap als alumnes. Es una acadèmia molt familiar, classes reduides i professors que sempre et fan participar d'una manera que et fa sentir còmode. Si mai tens algun problema tant el Carlos com la Montse sempre estan per tu i això s'agraeix. Molt recomenable!
Gerard Calvés
Gerard Calvés
3. February, 2022.
He estat alumne durant 4 anys i la veritat és que recomano molt l'acadèmia. M'han ajudat a preparar-me diversos exàmens oficials i sempre fent classes molt amenes i amb molts recursos!
GR7
GR7
21. December, 2021.
Jo he aconseguit el FCE i el CAE amb ells i n'estic molt contenta. Recomano tant les classes en grups reduïts (jo diria que a classe com a molt hem sigut uns 10-12) com amb professor particular (és més profitós així però la butxaca també ho nota). Relació qualitat-preu està realment bé i la gran majoria de professors tenen formació específica en ensenyament de la llengua anglesa, id est, que no només parlen anglès com un nadiu sinó que també han estudiat com ensenyar-lo.
Alba Quiros
Alba Quiros
8. November, 2021.
Tot i haver estat només un curs he de dir que he après bastant, sobretot gramàtica nova que a l'institut no s'ensenya, a més que combinat amb les activitats de classe entre kahoots i jocs interactius s'aprèn millor i és passa un bon temps entre professors i companys. Molt bona experiència i recomenaria sense dubte!
Aya El Ouahhabi
Aya El Ouahhabi
18. October, 2021.
He sigut alumne durant 6-7 anys i m'ha agradat molt. Els professor son amables i molt bons, trobo que les classes es fan molt amenes i divertides. Molt recomenat!
Llorenc Porta
Llorenc Porta
15. October, 2021.
Porto anant des de sempre a l'Eco 7, allà em van ensenyar les paraules bàsiques com hello, yellow, car i em van acabar preparant per treure'm els nivells del first i de l'advanced. A mes a mes em van ajudar a poder fer un intercanvi de 4 mesos, tant en preparar-me a nivell d'angles com en contactar amb l'empresa perquè hi pugues anar! Els professors son nadius i les classes es fan en grups reduits cosa que va molt bé per millor molt i la familiaritat amb que tothom es tracta es nota des del primer moment i ajuda a estar còmode a les classes a part de riure també mentre s'apren. Molt recomenable!!
Anna Calvés
Anna Calvés
30. September, 2021.
Esther PIULATS BOSCH
Esther PIULATS BOSCH
25. June, 2021.
Bona acadèmia tant a nivell competencial com a nivell humà.
Cristina V. Navarro
Cristina V. Navarro
31. May, 2021.
ECO7 - Escola d’idiomes a Manresa - Certificat Oficial Cambridge

Test de Nivell

Fes el test de nivell en línia per saber de quin punt parteixes

Direcció i horaris

Carrer Àngel Guimerà, 8
08241ManresaBarcelona
De dilluns a divendres de 9.30 a 13.00h i de 17.00 a 21.00h
Dissabtes de 10.00 a 13.00h

Contacte

Truca a
93 872 00 33
Contacta a
eco7@eco7.cat

Todos los derechos reservados ECO7 2021