Comença ara!

Aprendre Noves Llengües

Eco7 és una escola d’idiomes, no només una acadèmia d’anglès. La diferència és essencial, ja que alguns dels nostres alumnes estudien més d’un idioma en el nostre centre, i moltes famílies tenen alguns dels seus membres aprenent cadascun un idioma diferent.

1

Amb professors nadius i un ensenyament proper

2

Certificat Oficial Cambridge de nivell d’idiomes

3

Aprèn un idiom de forma interactiva, dinàmica i divertida

4

Iniciació a edat primerenca a l’aprenentatge de la llengua com si fos materna.
ECO7 - Escola d’idiomes a Manresa - Certificat Oficial Cambridge
Exàmens oficials

Comença a
aprendre ara!

A Eco7 t’informem i et preparem pels exàmens oficials als que pots accedir. Matriculem directament els estudiants al nostre centre, ja que a Eco7 Language School som CENTRE OFICIAL de University of Cambridge ESOL Examinations. Pots examinar-te dels nivells més bàsics com el KET, passant pel FCE, CAE o el CPE nivell PROFESSIONAL. També t’informem i et preparem per l’examen de l’Institut Francès.
Exàmens oficials

Idiomes

  • Anglès
  • Francès
  • Xinès
  • Rus
  • Castellà
ECO7 - Escola d’idiomes a Manresa - Anglès

Anglès

Imprescindible avui dia en l’entorn laboral, aprendre anglès des de zero o millorar en l’idioma s’ha convertir en el més important a nivell comercial, dels negocis, de la comunicació empresarial en qualsevol racó del món. És indispensable.
ECO7 - Escola d’idiomes a Manresa - Francès

Francès

A causa de la seva situació geogràfica, són molts els llaços econòmics, comercials i turístics que uneixen Catalunya amb França i altres països francòfons del nord d’Àfrica: el Marroc, Algèria i Tunísia. Raons de pes per estudiar optar per una escola de francès, oi?

ECO7 - Escola d’idiomes a Manresa - Xinès

Xinès

El xinès mandarí, idioma més parlat del planeta (20% de la població mundial) i segon més utilitzat a internet, t’obrirà les portes de moltes empreses grans que valoren que els seus empleats puguin negociar amb executius i directius de Xina. I no és tan difícil com pot semblar, la seva gramàtica, en general, és menys complexa que la nostra.

ECO7 - Escola d’idiomes a Manresa - Rus

Rus

Podem trobar raons molt diferents per estudiar rus: econòmiques, ja que el mercat rus és de gran interès pels empresaris estrangers. O culturals, és l’idioma eslau més parlat, i Rússia, un país per descobrir en versió original.

ECO7 - Escola d’idiomes a Manresa - Castellà

Castellà

Cada any, un contingent major d’estudiants estrangers s’apunta a classes de castellà: voluntaris europeus, joves “au pair” o emigrants instal·lats a Manresa. Unes classes dissenyades per poder-lo parlar ràpidament a la vida quotidiana.

Testimoniales